Tárhely biztonságos kapcsolattal, jobb Google helyezés

Tárhely biztonságos kapcsolattal, jobb Google helyezés Tárhely biztonságos kapcsolattal, jobb Google helyezés

A Google 2014 óta jobb helyezést biztosít azoknak a webhelyeknek, amik biztonságos kapcsolaton keresztül kommunikálnak. Érthetőbben a honlap a szokásos http:// helyett https:// -el kezdődik.

Ilyenkor a böngésző címsorában egy zöld lakat jelenik meg, ami tájékoztattat arról, hogy a géped és a tárhely között titkosított kommunikáció zajlik. 

Amennyiben neked is fontos honlapod, webáruházad pozíciója úgy most nem kell keresgetned az árajánlatok között, mert most egyszeri beüzemelési díjért cserébe biztosítunk neked az általunk szolgáltatott tárhelyen SSL tanúsítványt. 

Nem kell évente 30 - 40 ezer forintot fizetned érte, mindössze 5 000 Ft / domain egyszeri díjért cserébe nálunk üzemeltetett tárhelyeden SSL tanúsítványt is biztosítjuk *.

A biztonságos kapcsolat egyre fontosabb lesz a találati lista sorrendjének eldöntésében, ezért nagyon fontos már most lépni !

További veszély forrás a titkosítatlan oldalak tartalma a kommunikációs csatorna bármely pontján megváltoztatható, így tartalmát meghamisíthatják. Reklámokat lecserélhetik, vagy törölhetik. Ilyen módosításokat például Kínában államszinten végeznek, konkrétan így cenzúráznak oldalakat.

Természetesen neked sem mindegy, hogy webáruházad vásárlás gombja hova viszi a mi ügyfeleidet. Gondolom nem szeretnéd te sem elajándékozni vásárlóidat másoknak.

A tárhely adminisztrációs panel eddig is alkalmas volt saját SSL CERT (tanúsítvány) beállítására, amennyiben már van tanúsítványod, azt is beálljuk neked, ha nincs akkor remek alkalom, hogy most ezt egy egyszeri díjért beszerezd, és beüzemeltesd velünk.

Megrendelem