Wellness Cég

Wellness Cég Wellness Cég Rausch Richárd

A 21. század embere elvárja, hogy házhoz menjenek a szolgáltatók. A Wellness Cég mobil masszázst kínálva megoldást nyújt erre az igényre. Weboldaluk bőséges információval lát el minket, hogy megkönnyítse a választást a rengeteg különféle szolgáltatás közül, és a nyugalmat árasztó egyszerű designnak, valamint az oldal könnyen áttekinthető felépítésének köszönhetően már böngészés közben ellazulunk, megnyugszunk, kissé kiszakadunk a mindennapok forgatagából.

 

Ügyfelünk: Mobil wellnesscég Kanadában, szolgáltatásai közé tartozik a mobil masszázs és az innovatív nyújtóterápia, valamint workshopok rendezése.

 

Fejlesztések és eredmények: Weboldal fejlesztése, egyedi programozása. Interaktív újdonságokat vezettünk be a jobb felhasználói élményért, és a márkahűség növelése érdekében.

 

Igénybe vett szolgáltatások:

  • Joomla webfejlesztés
  • szerverüzemeltetés
  • backend és frontend fejlesztés
  • "Find a Practitioner and Book an Appointment" fejlesztés
  • Google maps integrálás a komponensbe. A komponens érdekessége, hogy szabadon lehet előállítani 2 választó lista tartalmát és nevét. Amit aztán az ügyfeleknél egy-egy jelölőnézet segítségével lehet hozzájuk rendelni. A honlapon masszázs fajtákat és a tapasztalat éveit lehet felvinni. Ezt a komponenst bármikor használhatjuk pl. gépkocsi márkák és évjáratuk felvitelére is.

 

Richárd Rausch

PHP programozó, Joomla és Opencart fejlesztő vagyok. A Joomla 2005 óta a kedvenc CMS-em.

Webhely: rausch.hu